Sunday, March 6, 2011

Ketonal prospect, indicatii




ketonal prospectKetonal prospect, indicatii
Ketonal este un medicament des folosit asa ca poate aveti nevoie de prospect ketonal sau de indicatii cum sa luati ketonal.

Indicatii Ketonal
Ketonal este indicat pentru atenuarea unor sindroame dureroase, pentru tratamentul simptomatic al afectiunilor reumatice inflamatorii, degenerative si metabolice; durerea postoperatorie, dismenoree, durerea osoasa din metastazele tumorale, durerea posttraumatica, artrita reumatoida, spondiloartrita seronegativa (spondilita anchilozanta, artrita psoriazica, artrita reactiva), guta, pseudoguta, artroze, reumatism extraarticular (tendinita, bursita, capsulita a umarului)

Prospect: Ketonal este un medicament antireumatic nesteroidian din grupul derivatilor de acid propionic. Poseda o puternica activitate analgezica, antiinflamatorie si antipiretica. Ketonal este bine absorbit in tractul intestinal. Se leaga de proteinele serice. Concentratiile serice. Concentratiile sanguine terapeutice sunt atinse in interval de 30 de minute, iar nivelele maxime apar dupa 2 ore de la administrarea orala,dupa 4 ore de la aplicarea rectala si intr-un interval de 15-45 de minute de la administarea intramusculara. Concentratia minima eficienta de ketoprofen este atinsa intr-un interval de 45 de minute pana la o ora de la ingerarea tabletei retard. Concentratiile ketoprofenului in lichidul sinovial persista mai mult decat cele serice.





Share pe Facebook

Articole similare:




No comments:

Post a Comment